Ons behandelconcept

De filosofie van Pascaud

Schoonheid is iets wat we binnen ieders handbereik willen leggen. Wij gaan uit van de zogenaamde Beauty Triangle.

Drie aspecten, die elkaar blijven ondersteunen:

Outside In Beauty

Schoonheid van buiten naar binnen. Met behulp van krachtige Cosmeceuticals (producten die qua werkzaamheid tussen cosmetica en farmaceutica zitten) voor thuis en behandelingen in het instituut

Inside Out Beauty

Schoonheid van binnen naar buiten. Met een gezonde voeding, aangevuld met natuurzuivere voedingssupplementen, de Nutriceuticals (voedingssupplementen van natuurzuivere kwaliteit).

Zen Beauty

Schoonheid van inzicht. Leer positief denken, je leven zinvol in te richten en de dingen te doen die jou gelukkig maken. Dit betekent ook methodes en producten gebruiken die je integriteit niet schaden.

Als de Beauty Triangle in balans is zul je werkelijk stralen!

De beste zorg voor úw huid

De merken Dr. Grandel en Maria Galland hebben een uitstekende, wereldwijde salonreputatie. De producten springen er uit qua effectiviteit en tolerantie. Hiermee is de beste zorg voor uw huid verzekerd.

Dr. Grandel heeft een optimaal programma voor elk huidtype en er zal een advies gegeven worden over welk behandelplan voor ú van toepassing is.

Maria Galland is gerenommeerd om het ‘Masque Modellant’. Dit is een afsluitend thermisch masker. Voor elke huid wordt de juiste combinatie van werkzame stoffen geselecteerd.

Hoge prioriteit voor tevredenheid

De behandelconcepten van Dr. Grandel en Maria Galland bieden voor alle huidtypes een oplossing. Uw eigen schoonheidsspecialiste is op de hoogte van alle mogelijkheden van deze uitstekende programma’s. Bij uw advies kunt u verder woorden horen vallen als Anti-Age, Wellness, etc.

089
101