Voor de gevoelige huid

Sensitive Balance

Sensitive balance is een behandeling voor een gevoelige huid. De producten bevatten plantaardige extracten en verzorgende oliën, deze zorgen voor het verzachten van irritaties, vocht, maakt schilferige plekken glad en beschermt de huid tegen milieu-invloeden. De huid voelt zacht en gekalmeerd aan.

Ultra Sensitive

De overgevoelige huid heeft vaak last van jeuk, een brandend strak gevoel en droogte. De speciale werkstoffen zorgen ervoor dat de huid doordrenkt wordt met vocht en ondersteunen het weerstandsvermogen. Ultra sensitive zorgt voor het kalmeren en is irritatie verzachtend van de extreem gevoelige huid.

Voor de onzuivere huid

Puriface Dermabalance

Tijdens deze behandeling wordt de huid gezuiverd zonder uit te drogen. De huid ziet er onrustig uit, kan schilferig en gevoelig zijn. Dermabalance gaat ontstekingen tegen, voorziet de huid van vocht en kalmeert de huid. Na de behandeling is de huid rustiger, soepeler en heeft een gelijkmatige teint.

Puriface Sebocontrol

Een huid die vet is heeft last van pukkels en mee-eters, deze behandeling zorgt ervoor dat de huid gekalmeerd is en ontdoet het van onzuiverheden. De huid ziet er mat, helder, minder rood uit en heeft minder zichtbare poriën.

Prijslijst

Behandelingen bij huidproblemen

Gevoelige huid

Sensitive Balance
Afgestemd op de gevoelige huid
63.50
Ultra Sensitive
Specifiek voor de overgevoelige huid
63.50

Behandelingen bij huidproblemen

Onzuivere huid

Puriface Dermabalance
Voor de vochtarme, onzuivere huid
68.00
Puriface Sebocontrol
Voor de vettige, onzuivere huid
49.50