Gezichtsbehandelingen

Hydro Active

Tijdens de behandeling Hydro Active wordt de huid gevuld met vocht. Geschikt voor de droge, gemengde en vochtarme huid. De producten bevatten algen en zeewater voor vitaliteit en een fris gevoel.

Skin Repair

De droge en veeleisende huid heeft veel voeding nodig. Door toenemende leeftijd vermindert het vetgehalte van de huid. Hierdoor verliest de huid elasticiteit en vocht. De producten bevatten vet, vocht en verstevigende werkstoffen die voor een gladdere, stevigere en stralende huid zorgen.

Hydro Fresh

Een intensieve korte behandeling. Geschikt voor ieder huidtype, waarbij de huid met vocht doordrenkt wordt. De producten bevatten algen en zeewater voor vitaliteit en een fris gevoel.

Perfect Decolleté

De tere huid van de hals en decolleté heeft ook verzorging nodig. Omdat de huid hier veel te lijden heeft, zie je hier vaak de eerste rimpels en elasticiteitsverlies. Perfect decolleté zorgt ervoor dat de huid er glad en jeugdig uitziet.

Prijslijst

Overige behandelingen

Hydro Active • Met vocht doordrenken
Tegen de tekenen des tijds
75.00
Extra • Met hyaluron vliesmasker 79.50
Hydro Fresh
Korte intensieve vochtbehandeling, geschikt voor ieder huidtype
49.50
Skin Repair • Regenereren
Voor de veeleisende, droge huid
69.50
Cocon behandeling
Een behandeling die elke huid kalmeert en voedt door het te omhullen met een zachte cocon voor een heerlijk gevoel en welzijn.
75.00
Decolleté Cocon Pakking
Wordt ingezet ter voorkoming van vochtverlies en behoud van elasticiteit
Als extra bij een behandeling 17.50