Gezichtsbehandelingen

Powerbehandeling voor de ogen

Speciale behandeling voor de ogen. Dit verkoelende algenmasker wordt over de ogen aangebracht, waaronder eerst een serum en crème aangebracht worden. De rimpels vervagen, zwellingen verminderen en vermoeidheid verdwijnt.

Masque Modelant Maria Galland

Masque Modelant is het paradepaardje van Maria Galland. Een zichzelf verwarmend masker pakt per zone specifieke problemen aan. Zoals vochtherstel, anti-aging en behandeling van een onzuivere en gevoelige huid. Het resultaat is een verfriste, verjongde teint met een ‘gelift’ effect. De behandeling omvat een reiniging, peeling, reinigend masker, verwijderen van de onzuiverheden, epileren, concentraat, op iedere zone een geschikte crème, masqué modelant en dagverzorging.

Profilift Rénovateur de Profil

Tijdens de behandeling wordt de huid opgevuld, verstevigd en glad gemaakt. Firmliner 3D zorgt voor de aanmaak van collageen en elastine, retinol is een rimpelvuller en toniskin zorgt voor betere spankracht van de huid. De speciale massage heeft een verstevigende werking, hierbij wordt er gebruikgemaakt van houten massagerollen. Deze behandeling is ook zeer geschikt om in kuurvorm te doen.

Prijzen

Gelaatsbehandelingen inclusief hals en decolleté

Powerbehandeling voor de ogen
intensief liftend, als extra bij de behandeling
29,50
Masque Modelant Maria Galland
Inclusief powerconcentraat
79,50
Profilift Rénovateur de Profil
Liftende behandeling, ook als kuur mogelijk
86,00