Gezichtsbehandelingen

Soin Tendresse

Maria Galland heeft ook een lijn voor de gevoelige huid. Voor de behandeling worden producten gebruikt die de huid kalmeren en verzachten. Er zijn 4 verschillende maskers die bij deze behandeling gebruikt kunnen worden:

  • Modelant masker
  • Thalasso masker
  • Therapie cocon masker
  • Masker 92

Soin Art de Peau

De producten uit deze luxe lijn zijn het paradepaardje van Maria Galland. De behandeling omvat dezelfde onderdelen als een klassieke gelaatsbehandeling. De producten bevatten gouddeeltjes voor een celvernieuwingsproces, caviar voor zuurstof en vocht en peptide voor vermindering van rimpels. De huid wordt gladder, strakker en soepeler.

Infiniblanc

Anti-aging in haar meest stralende vorm! De behandeling is speciaal afgestemd op de behoeften van de rijpere huid en zorgt voor een zichtbare verjonging. Wat is er bijzonder aan? Het exclusieve Maria Galland Power-Brightening-complex met een lang aanhoudend depigmenteringseffect en een hoge anti-aging werking. Zo wordt effectiviteit gecombineerd met een plezierig gevoel, want twee maskers zijn een weldaad voor de teint: als snelle “mooimaker” geeft een crèmemasker direct een mooie uitstraling. Een aftrekbaar masker met een stimulerend cooling-effect zorgt ervoor dat de daarvoor aangebrachte werkstoffen direct worden opgenomen. Voor een huid die perfect in harmonie is. Perfect; en niet alleen voor speciale gelegenheden.

Therapie Cocon Maria Galland

Bij de behandeling Therapie Cocon draait alles om ontspanning. Bijzonder is dat in elke fase van de behandeling weldadige massages worden uitgevoerd, die de gelaatstrekken ontspannen, de huid glad maken en het bindweefsel stimuleren. De reiniging, de ampullen met geconcentreerde werkstoffen, een gezichtsmasker en een fantastisch zacht schuimmasker – dat het gezicht als een cocon omhult – verzorgen de huid met zeer geconcentreerde werkstoffen, zodat ze gezond en vitaal straalt met een dosis nieuwe energie en spankracht.

Prijzen

Gelaatsbehandelingen inclusief hals en decolleté

Soin Tendresse
Kalmerende behandeling voor de gevoelige huid
67,50
InfiniBlanc
Anti-Age behandeling voor een egale en stralende huid
74,00
Therapie Cocon Maria Galland
Inclusief powerconcentraat
75,00

Maria Galland