Huidverbeterende behandelingen

De filosofie van Pascaud

Schoonheid is iets wat we binnen ieders handbereik willen leggen. Wij gaan uit van de zogenaamde Beauty Triangle.

Drie aspecten, die elkaar blijven ondersteunen:

Outside In Beauty

Schoonheid van buiten naar binnen. Met behulp van krachtige Cosmeceuticals (producten die qua werkzaamheid tussen cosmetica en farmaceutica zitten) voor thuis en behandelingen in het instituut

Inside Out Beauty

Schoonheid van binnen naar buiten. Met een gezonde voeding, aangevuld met natuurzuivere voedingssupplementen, de Nutriceuticals (voedingssupplementen van natuurzuivere kwaliteit).

Zen Beauty

Schoonheid van inzicht. Leer positief denken, je leven zinvol in te richten en de dingen te doen die jou gelukkig maken. Dit betekent ook methodes en producten gebruiken die je integriteit niet schaden.

Als de Beauty Triangle in balans is zul je werkelijk stralen!

TCA Peeling

Heeft u last van rimpels, een grove structuur, acné-littekens, pigmentvlekken, een zonbeschadigde huid, afname van elasticiteit of een vale (rokers)huid? Een TCA peeling is een vernieuwende behandeling waar u zeker profijt van zult hebben. Vaak al na één TCA peeling behandeling zijn er opzienbarende resultaten.

De TCA peeling, op basis van trichloorazijnzuur (TCA), is een doorbraak op het gebied van anti-ageing en leidt tot aanzienlijke huidverjonging. Voor iedereen die er beter uit wil zien en de zichtbare gevolgen van huidveroudering wil elimineren!

Werking TCA Peeling
De combi-peel zorgt ervoor dat de huid zich in een periode van een week tot tien dagen volledig vernieuwt. Door deze snelle vernieuwing vervagen fijne rimpels en pigmentvlekjes, herstelt zonschade en verbetert een grove structuur zich.

De TCA Peeling maakt de huid:

  • strakker
  • gladder
  • jonger

Ongeacht uw leeftijd, huidskleur of huidtype.

TCA Peeling: 100% veilig
De huidspecialisten van Studio Kosmetiek gebruiken diverse unieke peelingstoffen tijdens de behandeling. Zij controleren het peelingproces volledig. Een TCA peeling is honderd procent veilig. Dode cellagen worden verwijderd en maken plaats voor gezonde nieuwe cellen die de huid weer zijn helderheid en stevigheid teruggeven.


Behandelingsfasen TCA Professional Peeling

Het resultaat van een TCA peeling wordt mede bepaald door de ondersteunende verzorging thuis. Als voorbehandeling gebruikt u, naast o.a. de basis verzorging van Pascaud, tien nachten lang speciale ampullen. Deze bereiden de huid voor op de TCA peeling. De behandeling in de salon duurt ongeveer 45 minuten. Direct daarna voelt de huid strak maar toch ontspannen aan.

Binnen enkele dagen gaat de huid vervellen en soms ook verkleuren. Deze verschijnselen verdwijnen vanzelf. Gemiddeld is na één week het volledige peelingproces achter de rug en heeft u een nieuwe, frisse en actieve huid.

BioSkinJetting: rimpelcorrectie behandeling
Stoort u zich aan bepaalde rimpels in uw gezicht, maar vindt u de stap naar een cosmetisch chirurg net iets te groot? Er bestaat een natuurlijke manier om rimpels zichtbaar te verminderen. Studio Kosmetiek biedt u de unieke en gepatenteerde methode: BioSkinJetting.

Werking BioSkinJetting
Bij BioSkinJetting wordt de huid direct onder de rimpel gestimuleerd om zelf nieuw weefsel met collageen te vormen. Het lichaam vult de rimpel dus zelf op, zonder inspuiting of operatie

Behandeling BioSkinJetting
Voor de BioSkinJetting behandeling wordt een crème aangebracht die de huid minder gevoelig maakt. Met een micro-probe en speciale technieken wordt de rimpel ‘losgemaakt’. Dat stimuleert de huid direct onder de rimpel om nieuw bindweefsel met jonge collagene vezels te vormen.

Door BioSkinJetting ontstaat nieuw collageen wat een ‘kussentje’ vormt dat de rimpel omhoog duwt. Na de BioSkinJetting behandeling is de rimpel of het litteken een fijn rood streepje, dat binnen enkele dagen volledig verdwijnt. Dit streepje mag meteen na de behandeling gecamoufleerd worden.

Direct effect
Het effect van BioSkinJetting is vrijwel direct zichtbaar en houdt lang aan. Na ongeveer twee tot drie behandelingen ziet u al verschil. Oppervlakkige lijntjes verdwijnen na één behandeling. Diepere rimpels, waarvoor een kuur wordt geadviseerd, worden zichtbaar verzacht. De behandeltijd is slechts 15 tot 45 minuten, afhankelijk van het aantal rimpels.

Langdurig resultaat
De BioSkinJetting methode heeft de werkzaamheid bewezen. De huid wordt teruggebracht naar een eerder moment. Vanaf dat moment verloopt het natuurlijke verouderingsproces geleidelijk en natuurlijk. Het resultaat van BioSkinJetting is langdurig. Hoe lang precies, hangt af van erfelijkheid, leefgewoontes en huidverzorging.

MESOTHERAPIE

Mesotherapie is al in 1952 ontwikkeld door de Franse arts dr. Michel Pistor en is gebaseerd op het toedienen van werkzame stoffen juist daar waar ze nodig zijn.

Dit betekent dat er door het toedienen van kleine injecties in de huid werkzame stoffen worden ingebracht. De stoffen worden relatief oppervlakkig ingespoten ( gemiddeld 1 tot 2 mm. diep). Hierbij wordt gebruik gemaakt van een mesopistool.

Kosmetiek werkt met het meest geavanceerde apparaat van dit moment.

GEAVANCEERD MESOAPPARAAT

De mesogun is een pistool met controleerbare penetratie snelheid en tussenpozen, instelbare dosering, regelbare diepte instelling van de naald en minimaal productverlies. Daarnaast is deze uitgerust met een huidstabilisator om huidverschuiving bij het injecteren te voorkomen. De bediening met een voetpedaal voorkomt onnodige bewegingen, doordat je niet met de hand hoeft te schieten. Door dit alles wordt het mogelijk om zeer snel, makkelijk en veilig Mesotherapie toe te dienen. Het kent dus een minimale pijnsensatie !

Resultaat door Mesotherapie

Bij het oppervlakkig injecteren wordt er een hoogwaardige vitamine- en mineralencomplex dat de werking van fibroblasten stimuleert gebruikt. Fibroblasten zorgen ervoor dat de huid collageen aanmaakt en de elasticiteit verbetert. Het aanwezige hyaluronzuur in de cocktail, herstelt de vochtbalans in de huid. De huid wordt intensief gehydrateerd waardoor een verfijning van de structuur optreedt. Fijne lijntjes en rimpels verminderen en de celvernieuwing wordt gestimuleerd.

Kortom

Mesotherapie moet gezien worden als een totale huidverbeteraar, waarbij vooral wordt gewerkt aan de oorzaak van huidveroudering. Het vult allerlei essentiële stoffen aan in de huid. Hierdoor zijn we in staat om het huidbeeld te verbeteren.

Huidverbetering (80% verbetering van de huid poriën).

Hele fijne rimpels vervagen.

Verbetering van de hydratatie en structuur van de huid (huidversteviging).

Verbetering van de kwaliteit en uitstraling van de huid.

De behandelplaatsen : gezicht, hals en décolleté. Bij een kuur van gemiddeld 6 behandelingen, wordt het mooiste reslutaat verkregen.

Prijs: Mesotherapie € 215.-. Incl AHA peeling €230,-

MULTI ANALYSIS CENTER

Heeft u interesse in een nauwkeurige en geavanceerde huiddiagnose? Maak dan kennis met MAC, het Multi Analysis Center. Wat tot dusver alleen met het blote oog bekeken werd, wordt bij Kosmetiek ondersteund door apparatuur. U krijgt een uitgebreid en objectief beeld van uw huid en de vooruitgang ervan.

Het Multi Analysis Center ziet dingen die we met het blote oog niet kunnen zien. Een goede huiddiagnose is immers de basis voor een goed en compleet huidadvies.

HET MULTI ANALYSIS CENTER: TWEE SYSTEMEN

Het Multi Analysis Center bestaat uit twee units: MacVision en MacSensor. Beide systemen kunnen gegevens en foto’s opslaan, waardoor het mogelijk is om de voortgang van de huidconditie en het effect van de behandelingen en/of producten nauwlettend te volgen.

MACVISION

De MacVision maakt met UV-licht en wit licht een foto van uw gezicht. Het systeem berekent onder meer het aantal rimpels in een zone, de grofheid van de poriën, de aanwezigheid van bruine en rode vlekjes, de gelijkmatigheid van uw huid en de hoeveelheid zonschade. Dit laatste is één van de belangrijkste oorzaken van huidveroudering.

MACSENSOR

De MacSensor test met behulp van sensoren het vocht- en talggehalte, de elasticiteit en hoeveelheid pigment. Het apparaat heeft ook een microscoopcamera die het huidbeeld vijftig maal vergroot. Uit een tape-afdruk van uw huid onder de microscoop leest de MacSensor de mate van verhoorning en de grote van de talgkliertjes af.

MULTI ANALYSIS CENTER: EXTREEM NAUWKEURIG

MacSensor

Met de sensoren van de MacSensor zijn in het internationale ruimtestation ISS huidmetingen gedaan bij astronauten. Zo nauwkeurig is het apparaat dus! Uw persoonlijke Multi Analysis Center huidgegevens en foto’s worden samen met uw persoonlijk advies bij Kosmetiek opgeslagen.

De Multi Analysis Center huidanalyse geeft u dus een uitgebreid en objectief beeld. Uw huidbeeld en voortgang kunnen keer op keer met het Multi Analysis Center worden gevolgd en vastgelegd. Bezoekt u regelmatig onze salon, dan ontvangt u jaarlijks de Multi Analysis Center huidanalyse gratis.

Prijs: MAC Huidanalyse vanaf €50,00.

Prijzen

Pascaud
Pascaud voor Pure Huidverbetering

Mesotherapie 215,00
Mesotherapie Incl. AHA peeling 230,00
MAC Huidanalyse 50,00
BioSkinSmoothing • Voor het verwijderen van putjes, littekens die op de huid liggen, couperose en steelwratjes. Per 15 minuten: 31,50
BioSkinJetting • Max 20 minuten 70,00
BioSkinJetting • Max 40 minuten 135,00
TCA Peeling 175,00
Innovative Treatment • Deze behandeling bestrijdt alle tekenen van huidveroudering en beschermt tegen vroegtijdige huidveroudering. Huidverjonging door 79% pure vitaminen C. Hierdoor worden de collageen aanmaak en celstofwisseling gestimuleerd, vermindert pigment aanmaak en neutraliseert vrije radicalen. 130,00
Brightening facial • Zie de Innovatieve Treatment, met als verschil dat de Brightening Facial puur
gericht is op de pigmentvlekken in de huid.
75,00
Professional Treatment  • Anti-age behandeling. Enorme oppepper voor ieder huidtype. 87,00
Inclusief AHA peeling en Marmatrix masker 130,00
Quick behandeling incl. Marmatrix masker • Zorgt voor een verbeterende spankracht, vermindering van lijntjes, verminderd roodheid, hydraterend, grove poriën worden verfijnd en zorgt voor een verbetering van de circulatie. Geschikt voor elk huidtype. 55,00
DNA Treatment • Luxe en ontspannende Anti-Aging gezichtsbehandeling 90,00
AHA peeling • Melk- en fruitzuur, voor de grauwe, ouder wordende huid met rimpels. Voor iedereen die een huidverjonging wenst zonder te vervellen. 75,00
BHA peeling • Salicylzuur, voor de acné huid, vette onzuivere huid en onbeschadigde huid. Salicylzuur lost verstoppingen in de poriën op en vermindert de verhoorning. De huid wordt schoon en glad en het verfijnt de structuur van de huid. 75,00
60_184