Huidverbeterende behandelingen

De filosofie van Pascaud

Schoonheid is iets wat we binnen ieders handbereik willen leggen. Wij gaan uit van de zogenaamde Beauty Triangle.

Drie aspecten, die elkaar blijven ondersteunen:

Outside In Beauty

Schoonheid van buiten naar binnen. Met behulp van krachtige Cosmeceuticals (producten die qua werkzaamheid tussen cosmetica en farmaceutica zitten) voor thuis en behandelingen in het instituut

Inside Out Beauty

Schoonheid van binnen naar buiten. Met een gezonde voeding, aangevuld met natuurzuivere voedingssupplementen, de Nutriceuticals (voedingssupplementen van natuurzuivere kwaliteit).

Zen Beauty

Schoonheid van inzicht. Leer positief denken, je leven zinvol in te richten en de dingen te doen die jou gelukkig maken. Dit betekent ook methodes en producten gebruiken die je integriteit niet schaden.

Als de Beauty Triangle in balans is zul je werkelijk stralen!

BioSkinJetting:
Rimpel correctie behandeling

Stoort u zich aan bepaalde rimpels in uw gezicht, maar vindt u de stap naar een cosmetisch chirurg net iets te groot? Er bestaat een natuurlijke manier om rimpels zichtbaar te verminderen. Studio Kosmetiek biedt u de unieke en gepatenteerde methode: BioSkinJetting.

Werking BioSkinJetting
Bij BioSkinJetting wordt de huid direct onder de rimpel gestimuleerd om zelf nieuw weefsel met collageen te vormen. Het lichaam vult de rimpel dus zelf op, zonder inspuiting of operatie

Behandeling BioSkinJetting
Voor de BioSkinJetting behandeling wordt een crème aangebracht die de huid minder gevoelig maakt. Met een micro-probe en speciale technieken wordt de rimpel ‘losgemaakt’. Dat stimuleert de huid direct onder de rimpel om nieuw bindweefsel met jonge collagene vezels te vormen.

Door BioSkinJetting ontstaat nieuw collageen wat een ‘kussentje’ vormt dat de rimpel omhoog duwt. Na de BioSkinJetting behandeling is de rimpel of het litteken een fijn rood streepje, dat binnen enkele dagen volledig verdwijnt. Dit streepje mag meteen na de behandeling gecamoufleerd worden.

Direct effect
Het effect van BioSkinJetting is vrijwel direct zichtbaar en houdt lang aan. Na ongeveer twee tot drie behandelingen ziet u al verschil. Oppervlakkige lijntjes verdwijnen na één behandeling. Diepere rimpels, waarvoor een kuur wordt geadviseerd, worden zichtbaar verzacht. De behandeltijd is slechts 15 tot 45 minuten, afhankelijk van het aantal rimpels.

Langdurig resultaat
De BioSkinJetting methode heeft de werkzaamheid bewezen. De huid wordt teruggebracht naar een eerder moment. Vanaf dat moment verloopt het natuurlijke verouderingsproces geleidelijk en natuurlijk. Het resultaat van BioSkinJetting is langdurig. Hoe lang precies, hangt af van erfelijkheid, leefgewoontes en huidverzorging.

Mesotherapie

Mesotherapie is al in 1952 ontwikkeld door de Franse arts dr. Michel Pistor en is gebaseerd op het toedienen van werkzame stoffen juist daar waar ze nodig zijn.

Dit betekent dat er door het toedienen van kleine injecties in de huid werkzame stoffen worden ingebracht. De stoffen worden relatief oppervlakkig ingespoten (gemiddeld 1 tot 2 mm. diep). Hierbij wordt gebruik gemaakt van een mesopistool.

Geavandeerd Meso-apparaat
De Mesogun is een pistool met controleerbare penetratie snelheid en tussenpozen, instelbare dosering, regelbare diepte instelling van de naald en minimaal productverlies. Daarnaast is deze uitgerust met een huidstabilisator om huidverschuiving bij het injecteren te voorkomen. De bediening met een voetpedaal voorkomt onnodige bewegingen, doordat je niet met de hand hoeft te schieten. Door dit alles wordt het mogelijk om zeer snel, makkelijk en veilig Mesotherapie toe te dienen. Het kent dus een minimale pijnsensatie!

Resultaat door Mesotherapie
Bij het oppervlakkig injecteren wordt er een hoogwaardige vitamine- en mineralencomplex dat de werking van fibroblasten stimuleert gebruikt. Fibroblasten zorgen ervoor dat de huid collageen aanmaakt en de elasticiteit verbetert. Het aanwezige hyaluronzuur in de cocktail, herstelt de vochtbalans in de huid. De huid wordt intensief gehydrateerd waardoor een verfijning van de structuur optreedt. Fijne lijntjes en rimpels verminderen en de celvernieuwing wordt gestimuleerd.

Kortom
Mesotherapie moet gezien worden als een totale huidverbeteraar, waarbij vooral wordt gewerkt aan de oorzaak van huidveroudering. Het vult allerlei essentiële stoffen aan in de huid. Hierdoor zijn we in staat om het huidbeeld te verbeteren.

• Huidverbetering (80% verbetering van de huid poriën).
• Hele fijne rimpels vervagen.
• Verbetering van de hydratatie en structuur van de huid (huidversteviging).
• Verbetering van de kwaliteit en uitstraling van de huid.

De behandelplaatsen: gezicht, hals en décolleté. Bij een kuur van gemiddeld 6 behandelingen, wordt het mooiste resultaat verkregen.

Prijs:
Mesotherapie € 215.-
Inclusief AHA peeling €230.-

Multi Analysis Center

Heeft u interesse in een nauwkeurige en geavanceerde huiddiagnose? Maak dan kennis met MAC, het Multi Analysis Center. Wat tot dusver alleen met het blote oog bekeken werd, wordt bij Kosmetiek ondersteund door apparatuur. U krijgt een uitgebreid en objectief beeld van uw huid en de vooruitgang ervan.

Het Multi Analysis Center ziet dingen die we met het blote oog niet kunnen zien. Een goede huiddiagnose is immers de basis voor een goed en compleet huidadvies.

Het Multi Analysis Center bestaat uit twee units: MacVision en MacSensor. Beide systemen kunnen gegevens en foto’s opslaan, waardoor het mogelijk is om de voortgang van de huidconditie en het effect van de behandelingen en/of producten nauwlettend te volgen.

MacVision
De MacVision maakt met UV-licht en wit licht een foto van uw gezicht. Het systeem berekent onder meer het aantal rimpels in een zone, de grofheid van de poriën, de aanwezigheid van bruine en rode vlekjes, de gelijkmatigheid van uw huid en de hoeveelheid zonschade. Dit laatste is één van de belangrijkste oorzaken van huidveroudering.

MacSensor
De MacSensor test met behulp van sensoren het vocht- en talggehalte, de elasticiteit en hoeveelheid pigment. Het apparaat heeft ook een microscoopcamera die het huidbeeld vijftig maal vergroot. Uit een tape-afdruk van uw huid onder de microscoop leest de MacSensor de mate van verhoorning en de grote van de talgkliertjes af.

Met de sensoren van de MacSensor zijn in het internationale ruimtestation ISS huidmetingen gedaan bij astronauten. Zo nauwkeurig is het apparaat dus! Uw persoonlijke Multi Analysis Center huidgegevens en foto’s worden samen met uw persoonlijk advies bij Kosmetiek opgeslagen.

Kortom
De Multi Analysis Center huidanalyse geeft u dus een uitgebreid en objectief beeld. Uw huidbeeld en voortgang kunnen keer op keer met het Multi Analysis Center worden gevolgd en vastgelegd. Bezoekt u regelmatig onze salon, dan ontvangt u jaarlijks de Multi Analysis Center huidanalyse gratis.

Prijslijst

Pascaud

Pascaud voor Pure Huidverbetering

Professional Treatment • Anti-Age behandeling
Enorme oppepper voor ieder huidtype
87.00
Inclusief AHA peeling, Marmatrix masker en massage 130.00
Professional Treatment Intense
Extra revitaliserend
105.00
Experience Treatment
Een luxe behandeling voor de gezicht, hals en handen
180.00
Innovative Treatment
Deze behandeling bestrijdt alle tekenen van huidveroudering en beschermt tegen vroegtijdige huidveroudering
 € 130.00
DNA Treatment
Luxe en ontspannende Anti-Aging gezichtsbehandeling
90.00
Clarifying Treatment
Voor de onzuivere en vette huid
85.00
Brightening en Refining Treatment
Voor de grove huid, vale huid, pigmentvlekken en anti-aging
90.00
Soothing en Calming Treatment
Voor de gevoelige en droge huid
90.00
AHA/BHA Treatment
Peeling behandeling
75.00
Quick behandeling • Inclusief Marmatrix masker
Zorgt voor een verbeterende spankracht, vermindering van lijntjes, verminderd roodheid, hydraterend, grove poriën worden verfijnd en zorgt voor een verbetering van de circulatie. Geschikt voor elk huidtype.
55.00
Synature • Inclusief verzorgingskit
Huidverjongende en huidbeeld verbeterende behandeling. Chemische en mechanische peelings in combinatie met needling.
225.00
BioSkinJetting
Biologische rimpelcorrectie
Max. 20 minuten 70.00
Max. 40 minuten 135.00
Mesotherapie
De Pascaud Meso methode is gebaseerd op het toedienen van werkzame stoffen met micro injecties. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een digitaal gestuurd mesopistool waardoor de behandeling snel en vrijwel pijnloos is. De werkzame stoffen zijn biologisch afbreekbaar. In kuur verband van 6 behandelingen.
Per behandeling 215.00
Inclusief AHA peeling 230.00
Multi Analysis Center (MAC)
Een goede behandeling begint met de juiste voorbereiding. We meten en analyseren je huid met behulp van sensoren en een microscoopcamera.
vanaf 50.00
101
thumbnail__mg_0120