Maakt van uw schoonheid een succes

Al meer dan 50 jaar hanteert het Maria Galland als filosofie de kernbegrippen: zelfbewustzijn, vitaliteit en persoonlijkheid. De hoge kwaliteitsstandaard, diverse cosmetische innovaties en efficiënte persoonlijke behandelingen hebben dit merk de bijbehorende klasse en uitstraling gegeven.

Methode Maria Galland

Uniek, veeleisend en waardevol; zo laat uw huid zich het best omschrijven. Dat verklaart ook meteen het succes van het inmiddels legendarische en veelvuldig toegepaste Masque Modelant. Het zichzelf verwarmende masker stelt de daaronder aangebrachte werkstoffen in staat om een optimaal rendement te behalen voor de meest uiteenlopende huidcondities.

Effectief onderzoek; het systeem achter schoonheid

Dankzij de combinatie van moderne laboratoria, zorgvuldige geselecteerde grondstoffen en effectief onderzoek ontstaan er producten en behandelingen, die beantwoorden aan de werkelijke behoeften van gebruikers. De systematische aanpak van Maria Galland garandeert dat alle producten onder dermatologisch toezicht getest zijn op werkzaamheid en veiligheid en buitengewoon goed door de huid worden verdragen.

De belangrijkste kenmerken van Maria Galland:

  • Voor iedere afzonderlijke huidzone specifieke producten, behandelingen en advies.
  • Uniek en verfijnd, gericht op pure en persoonlijke schoonheidsverzorging.
  • Een extreem hoge kwaliteitsstandaard, dankzij toonaangevende productontwikkeling onder dermatologisch toezicht.
  • Alleen verkrijgbaar bij strikt geselecteerde schoonheidssalons.
028
029